Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Κιάρα Φεράνι / H μητέρα και οι αδελφές της Κιάρα Φεράνι θα μπορούσαν να ... / Η κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της έκαναν τις διακοπές τους στην αθήνα και ταξίδεψαν μαζί με τους εκατομμύρια ακόλουθούς τους στην ελλάδα.

Κιάρα Φεράνι / H μητέρα και οι αδελφές της Κιάρα Φεράνι θα μπορούσαν να ... / Η κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της έκαναν τις διακοπές τους στην αθήνα και ταξίδεψαν μαζί με τους εκατομμύρια ακόλουθούς τους στην ελλάδα.. Η κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της τους επόμενους μήνες θα υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Η κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της έκαναν τις διακοπές τους στην αθήνα και ταξίδεψαν μαζί με τους εκατομμύρια ακόλουθούς τους στην ελλάδα. Δύο φορές στη λίστα του forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους κάτω «σόκαρε» τους θαυμαστές της η κιάρα φεράνι, η πιο διάσημη fashion blogger στον κόσμο με μια ιδιαίτερα προκλητική φωτογραφία της στο instagram. Η κιάρα φεράνι γέννησε ένα υγιέστατο παιδάκι και ζει όμορφες και μοναδικές στιγμές. Κιαρα φερανιη σκιά ματιών που φόρεσε φώτισε το πρόσωπό της κιαρα φερανι η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της κιαρα φερανιέφτιαξε ένα παραμυθένιο δωμάτιο για τον γιο της, λίο κιαρα φερανι«πέρυσι στο ντουμπάι.

Η κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της έκαναν τις διακοπές τους στην αθήνα και ταξίδεψαν μαζί με τους εκατομμύρια ακόλουθούς τους στην ελλάδα. Η διάσημη ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας κιάρα φεράνι και ο ράπερ σύζυγός της fedez προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να φορούν μάσκες. H κιάρα φεράνι με τον σύζυγο της fedez λάμπουν από ευτυχία, καθώς εδώ και λίγες μέρες υποδέχτηκαν στον κόσμο την νεογέννητη κόρη τους. Followers της στο instagram, η 33χρονη διάσημη ιταλίδα fashion. Η κατ'εξοχήν κοσμοπολίτισσα influencer που ήταν μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν κουνήθηκε από το σπίτι της τη φετινή πρωτοχρονιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κιάρα Φεράνι | Hair makeup, Hair ...
Αποτέλεσμα εικόνας για Κιάρα Φεράνι | Hair makeup, Hair ... from i.pinimg.com
| το ίδιο έκανε και πρόσφατα, αφού η κιάρα φεράνι πόζαρε τόπλες μπροστά στον καθρέφτη και έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της στην 18η εβδομάδα της κύησης. Η διάσημη ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας κιάρα φεράνι και ο ράπερ σύζυγός της fedez προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να φορούν μάσκες. Η ζωή της influencer έγινε ντοκιμαντέρ (εικόνες). Η κατ'εξοχήν κοσμοπολίτισσα influencer που ήταν μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν κουνήθηκε από το σπίτι της τη φετινή πρωτοχρονιά. Η κατ'εξοχήν κοσμοπολίτισσα influencer που ήταν μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν κουνήθηκε από το σπίτι της τη φετινή πρωτοχρονιά. Αυτό που είναι εντυπωσιακό με την φεράνι είναι πως μέσα σε ελάχιστες μέρες από τον τοκετό έχει καταφέρει να έχει επίπεδη κοιλιά. Μία από τις κορυφαίες εκπροσώπους της μόδας στον κόσμο, η κιάρα φεράνι, μετέτρεψε το blog της το 2009, the blonde salad, σε ένα brand με ιδιαίτερη επιτυχία. 7 μαΐου 1987) είναι ιταλίδα επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια.

Η ζωή της influencer έγινε ντοκιμαντέρ (εικόνες).

Μάλιστα, κατάφερε να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση καθώς δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το ναό του ποσειδώνα στο σούνιο. Η κιάρα φεράνι, είναι ιταλίδα fashion blogger και η πιο διάσημη influencer. Η κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της τους επόμενους μήνες θα υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. H πασίγνωστη ιταλίδα fashionista κιάρα φεράνι, όπως είναι γνωστό, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Ευρώ για τα νοσοκομεία της ιταλίας. Η διάσημη ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας κιάρα φεράνι και ο ράπερ σύζυγός της fedez προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να φορούν μάσκες. Η κιάρα φεράνι γέννησε ένα υγιέστατο παιδάκι και ζει όμορφες και μοναδικές στιγμές. Η κιάρα φεράνι αποφάσισε να αφήσει για λίγο το μιλάνο και να πετάξει ως την αθήνα και απολαμβάνει χαλαρές στιγμές σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Η κιάρα φεράνι είναι μια από τις πιο διάσημες αλλά και πλούσιες infuencer παγκοσμίως. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο της προσοχής μπήκε το παιδικό δωμάτιο του γιου της leo, το οποίο είναι αυτό που ονειρεύεται κάθε παιδί. Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία. Η 33χρονη φεράνι και ο 31χρονος fedez είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των εφήβων. Πριν από λίγες ώρες η κιάρα φεράνι ταξίδεψε στην ελλάδα και φυσικά θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μία από τις κορυφαίες εκπροσώπους της μόδας στον κόσμο, η κιάρα φεράνι, μετέτρεψε το blog της το 2009, the blonde salad, σε ένα brand με ιδιαίτερη επιτυχία. Κιαρα φερανιη σκιά ματιών που φόρεσε φώτισε το πρόσωπό της κιαρα φερανι η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της κιαρα φερανιέφτιαξε ένα παραμυθένιο δωμάτιο για τον γιο της, λίο κιαρα φερανι«πέρυσι στο ντουμπάι. Η κιάρα φεράνι αποφάσισε να αφήσει για λίγο το μιλάνο και να πετάξει ως την αθήνα και απολαμβάνει χαλαρές στιγμές σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Την ευχάριστη είδηση ότι απέκτησε άλλο ένα μωράκι, έκανε γνωστή η ίδια η κιάρα, αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η κατ'εξοχήν κοσμοπολίτισσα influencer που ήταν μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν κουνήθηκε από το σπίτι της τη φετινή πρωτοχρονιά.

Ciao Athens! Κιάρα Φεράνι, η πιο διάσημη ινφλουένσερ ...
Ciao Athens! Κιάρα Φεράνι, η πιο διάσημη ινφλουένσερ ... from www.iefimerida.gr
Φυσικά δεν θα μπορούσε να ποστάρει φωτογραφίες από τις διακοπές της. Ευρώ για τα νοσοκομεία της ιταλίας. Πώς οι κιάρα φεράνι και fedez διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Η chiara ferragni συγκέντρωσε 3 εκατ. Πριν από λίγες ώρες η κιάρα φεράνι ταξίδεψε στην ελλάδα και φυσικά θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η επιχειρηματίας κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της, ο μουσικός φέντεζ, ανέλαβαν δράση για την καταπολέμηση της κρίσης του κορονοϊού. Η ζωή της influencer έγινε ντοκιμαντέρ (εικόνες). H πασίγνωστη ιταλίδα fashionista κιάρα φεράνι, όπως είναι γνωστό, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Τo βέβαιο είναι πως η κόρη της θα κληρονομήσει την αγάπη της για τη μόδα.

Ο ιταλικός όμιλος μόδας tod's ανακοίνωσε σήμερα ότι διόρισε τη σταρ του instagram και influencer, κιάρα φερόνι, μέλος του διοικητικού του συμβουλίου, εντείνοντας τις προσπάθειες να κερδίσει τους νεότερους σε ηλικία αγοραστές που. Τo βέβαιο είναι πως η κόρη της θα κληρονομήσει την αγάπη της για τη μόδα. Η κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της τους επόμενους μήνες θα υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Πρόκειται για το χαρακτηριστικό μοτίβο που έχει η προσωπική συλλογή της kιάρα φεράνι και φυσικά ενθουσίασε τους ακόλουθούς της. Ευρώ για τα νοσοκομεία της ιταλίας. Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της blog the blonde salad ενώ έχει και την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ chiara ferragni collection. Όμως αυτή την φορά κατάφερε να «γκρεμίσει» το instagram καθώς «ανέβασε» φωτογραφίες με σέξι, δαντελωτά, λευκά εσώρουχα κάνοντας τους followers της να τρίβουν τα μάτια τους! Οι σημαντικότερες ειδήσεις μέχρι αυτή την ώρα. H κιάρα φεράνι με τον σύζυγο της fedez λάμπουν από ευτυχία, καθώς εδώ και λίγες μέρες υποδέχτηκαν στον κόσμο την νεογέννητη κόρη τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η κιάρα φεράνι και ο σύζυγος της fedez καθώς εδώ και λίγες μέρες υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη της. Η κιάρα φεράνι το ξεκαθάρισε. Η διάσημη ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας, κιάρα φεράνι ταξίδεψε από το μιλάνο στην ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της επέλεξε να επισκεφτεί το ναό του ποσειδώνα στο σούνιο, αλλά και παραλίες της αττικής. Την ευχάριστη είδηση ότι απέκτησε άλλο ένα μωράκι, έκανε γνωστή η ίδια η κιάρα, αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πρόκειται για το χαρακτηριστικό μοτίβο που έχει η προσωπική συλλογή της kιάρα φεράνι και φυσικά ενθουσίασε τους ακόλουθούς της. Η διάσημη ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας, κιάρα φεράνι ταξίδεψε από το μιλάνο στην ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της επέλεξε να επισκεφτεί το ναό του ποσειδώνα στο σούνιο, αλλά και παραλίες της αττικής. Μάλιστα, κατάφερε να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση καθώς δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το ναό του ποσειδώνα στο σούνιο. Απευθυνόμενη στους περισσότερους από 22,3 εκατ. Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην ελλάδα, και συγκεκριμένα στην αθήνα, για επαγγελματικούς λόγους.

Κιάρα Φεράνι: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με ...
Κιάρα Φεράνι: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με ... from fthisimage.azureedge.net
Με 19 εκατομμύρια followers, η πανέμορφη ιταλίδα, κιάρα φεράνι με κάθε της ποστ προκαλεί. Απευθυνόμενη στους περισσότερους από 22,3 εκατ. Η influencer ξενάγησε τους followers της στην υπερπολυτελή βίλα που διαμένει και δε σταμάτησε λεπτό να ανεβάζει δημοσιεύσεις. Μόλις μια εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που η κιάρα φεράνι έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Τη δευτέρα, το ζευγάρι, μέσω προσωπικής δωρεάς 100.000 ευρώ, βοήθησε το ταμείο για την δημιουργία νέων κλινών για νοσοκομεία στην περιοχή εντατικής. Κιαρα φερανιη σκιά ματιών που φόρεσε φώτισε το πρόσωπό της κιαρα φερανι η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της κιαρα φερανιέφτιαξε ένα παραμυθένιο δωμάτιο για τον γιο της, λίο κιαρα φερανι«πέρυσι στο ντουμπάι. H κιάρα φεράνι μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram δίνει αμέτρητες fashion ιδέες στους 22.5 εκατομμύρια followers της. H διάσημη ιταλίδα fashion blogger, κιάρα φεράνι, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην ελλάδα.

Η κιάρα φεράνι το ξεκαθάρισε.

Η κιάρα φεράνι και ο σύζυγός της τους επόμενους μήνες θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους. Followers της στο instagram, η 33χρονη διάσημη ιταλίδα fashion. Η διάσημη ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας κιάρα φεράνι και ο ράπερ σύζυγός της fedez προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να φορούν μάσκες. Πριν από λίγες ώρες η κιάρα φεράνι ταξίδεψε στην ελλάδα και φυσικά θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. 7 μαΐου 1987) είναι ιταλίδα επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια. Απολαμβάνει μοναδικές οικογενειακές στιγμές στα χιόνια #video. Απευθυνόμενη στους περισσότερους από 22,3 εκατ. Μάλιστα η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, με τους εκατομμύρια followers της στα social media. Η ζωή της influencer έγινε ντοκιμαντέρ (εικόνες). Η chiara ferragni συγκέντρωσε 3 εκατ. Αυτό που είναι εντυπωσιακό με την φεράνι είναι πως μέσα σε ελάχιστες μέρες από τον τοκετό έχει καταφέρει να έχει επίπεδη κοιλιά. Οι σημαντικότερες ειδήσεις μέχρι αυτή την ώρα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η κιάρα φεράνι και ο σύζυγος της fedez καθώς εδώ και λίγες μέρες υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη της.